Skip to content
ademcoach amsterdam

Alles is energie en alles heeft een trilling

Ademcoach Amsterdam / Ademwerk Amsterdam TPB (True Power Breathwork) biedt een holistische benadering van emotionele en fysieke genezing. De methode is gebaseerd op het individueel opleidingstraject die ik van mijn leraren heb gekregen, op mijn persoonlijke ervaring en transformatie en jarenlange ervaring in het werk met individuele cliënten en stellen.

De kennis die ik heb opgedaan is gebaseerd op traditionele Tibetaanse boeddhistische leer en boeddhistische psychologie, biodynamische ademhaling, de methode “Bevrijd je demonen” – het oplossen en transformatie van innerlijke conflicten van Lama Tsultrim Allione, traditionele Zen meditatie, Kundalini genezingspraktijken, De-armouring technieken en trigger points therapie.

 Hoge trillingsfrequentie

Ademcoach Amsterdam biedt sessies aan gebaseerd op de kennis van hoe hoog vibrerende ademhaling werkt. Onze emoties en gedachten hebben een bepaalde frequentie. Als we geen emotionele blokkades in het lichaam en het zenuwstelsel zouden verzamelen, zouden we de staat van de hoge trillingsfrequentie ervaren – geluk, licht, vreugde. Helaas houden we meestal veel fysieke en emotionele spanning vast, waardoor we ons zwaar voelen. Alle gespannen plekken in ons lichaam houden een lage trillingsfrequentie vast. Als resultaat zien we de hele wereld door de lens van onze oude emoties uit het verleden.

Wat veroorzaakt de geblokkeerde levensenergie?

Tijdens ons leven ervaren we meestal vanaf de kindertijd verschillende onaangename ervaringen of zelfs emotionele trauma’s. Ook tijdens het werk op kantoor stapelen we stress op, die we niet loslaten. Doordat we die emoties in het verleden niet konden verwerken blijven ze in ons systeem als spanning in het spierweefsel en ook ons emotionele lichaam.

Die bevroren plaatsen creëren zogenaamd pantser – plekken in ons system waar de energie stagneert en niet stroomt. In feite verliezen we gedeeltelijk onze levensenergie, we worden zwaar, depressief, moe, minder vrolijk, niet aanwezig. Als we niet kunnen omgaan met vastzittende emoties, kan er zelfs fysieke pijn of ziekte ontstaan.

Hoe kan Ademcoach Amsterdam je helpen?

Ademcoach Amsterdam TPB True Power Breathwork biedt ademwerk en lichaamswerk aan. Om de diepe en blijvende verandering te creëren  gebruik ik niet alleen de kracht van transformationele ademhaling maar ook de individuele intentie van de cliënt. De gerichte intentie en de ademhalingsmethode met het geluid zijn essentieel onderdeel van het genezingsproces.

In het coaching gesprek voor de sessie deconstrueren we en gaan we dieper in op de essentie van de vraagstukken waar je mee komt. Door het loslaten van de emotionele bagage ontstaat er een transformatie van destructieve en niet langer dienende patronen. 

Ademwerk sessie kan helpen om: 

  • belichaming en gegrondheid te ervaren 
  • met je authentieke gevoel te verbinden
  • creativiteit ervaren
  • scherpe focus in combinatie met innerlijke ruimte 
  • in je kracht staan

 

Voor wie is de Ademwerk niet geschikt?

Deze vorm van het Ademwerk heeft een niet-invasieve vorm. Maar Ademwerk word echter niet voor iedereen aangeraden. Dus als u een voorgeschiedenis met epileptische aanvallen, bipolaire stoornis, schizofrenie, ernstige cardiovasculaire problemen of andere ernstige problemen heeft, wij adviseren het ademwerk sessie met een arts te consulteren.

Wat te verwachten en waarom TPB Ademcoach Amsterdam kiezen?

De Individuele sessie is helemaal op jouw gericht. Wij starten bij een gesprek om de intentie te identificeren. 

Vervolgens naar een speciale meditatie om jouw intentie te gronden en een heling ruimte te creëren, begint de ademwerk sessie.

Mijn methode is gebaseerd op een speciale ademhalingstechniek in combinatie met aardende aanraking. We gebruiken diepe, bewuste ademhaling, geluid en trilling van de stem om de helende krachten uit te nodigen. We gebruiken geen hyperventilatie of hertraumatisatie, wat wel kan gebeuren bij andere vormen van ademwerk zoals holotropic of rebirthing. Deze vorm van het ademwerk werkt harmonieus en is zeer veilig voor de meeste mensen.

Deze methode maakt gebruik van trilling van de stem (vocal toning) om de natuurlijke helende krachten binnenin op te wekken. Mijn ervaring is dat het gelijktijdig gebruiken van vocal toning en adem het genezingsproces versnelt.

Vocale toning verhoogt het niveau van stikstofmonoxide, wat de bloeddruk verlaagt, de hartslag vertraagt en de hersengolfsnelheden van bèta naar langzamere meditatieve toestanden van alfa, theta, delta brengt. In die toestanden gebeurt de genezing op natuurlijke wijze en zonder inspanning. Daarom is deze vorm van het ademwerk zo effectief en harmonies.
Tijdens de sessie kunt u energie, trillingen of elektrische sensaties door uw lichaam voelen bewegen. Oude emoties en sensaties die gewoonlijk bekend zijn uit het dagelijks leven komen naar boven. Door de adem en het geluid komt de vastzittende energie vrij. 
Na de sessie van True Power Breathwork Ademcoach Amsterdam komt er een gevoel van geaardheid en rust. Meer over ons aanbod HIER.